пʼятниця, 20 серпня 2021 р.

Створення логотипу

    Одним з найцікавіших, а заразом й найскладніших викликів, які постають перед рекламною агенцією, є створення логотипа, який повинен стати добревпізнаваним, оригінальним і відповідним обличчям нової компанії або бренду.

Процес створення нового логотипа схожий на захопливу подорож разом із замовником у невідоме. Багато чого залежить, наскільки ви із ним підготовлені до цієї подорожі та довіряєте одне одному.

Підготовка до створення логотипу — це пошукова робота дизайнера, мета якої дізнатися усі побажання, вподобання, ідеї клієнта, специфіку товара, послуг, які будуть реалізовуватись із допомогою нового торгівельного знака. Якісна підготовка — гарантія того, що із створенням логотипу може виникнути лише одна проблема — як із декількох класних варіантів вибрати один — найкращий.




Логотип майстерні квітів та солодощів “Зефир” (Одеса) — це відображення легкості та інтелігентності сприйняття світу нашого замовника.

Якщо ви плануєте створити логотип для своєї компанії, магазину, майстерні, торгівельної марки — ми із задоволенням допоможемо вам у цьому:

тел. (048) 778-67-17, (067) 937-38-43, (066) 924-71-32 

e-mail: evropa_od@ukr.net


Немає коментарів:

Дописати коментар