вівторок, 31 серпня 2021 р.

Рекламні тренди 2021-2022. Частина 3. Рекламно-сувенірна продукція до корпоративного ювілею.

Нещодавно Україна відзначила ювілей — 30 років здобуття Незалежності. Це означає, що багато успішних і надійних компаній, створених в незалежні часи, ближчим часом будуть відзначати власні ювілеї. До таких свят зазвичай готують особливі подарунки як для власних співробітників, так і для надійних партнерів і вірних клієнтів. І тут вже звичайними подарунками на кшталт записника, пластикової ручки чи навіть гарної чашки не обійдешся. Свято вимагає чогось більш особисого, значущого, що передусім буде символізувати надійність, тепло стосунків, інноваційність.

НАДІЙНІ подарунки. Найчастіше до таких слід віднести металеві ручки “преміум класу”, годинники, офісні настільні набори з натурального дерева та каменю.



ТЕПЛІ подарунки. Перш за все, це різноманітні вироби із тканини (одяг, пледи, рушники тощо). Крім того, теплими можна вважати різноманітні набори дла пікніків, аксесуари для відпочинку, компактні ігрові набори (настольні ігри, міні-гольф і т.ін.). Останнім часом все більшого поширення отримали їстівні “теплі” презенти (брендовані чай і кава, натуральний мед, сирні вироби і солодощі ручної роботи, а подекуди навіть крафтовий алкоголь). Такі подарунки можно доповнити “фірмовими” аксесуарами — посудом, наборами для сира та вина.

ІННОВАЦІЙНІ подарунки. До таких слід віднести різноманітні бездротові гаджети (зарядні пристрої, навушники, колонки), розумні пристрої (аромадифузатори, ваги, зубні щітки, пульсоксиметри, горщики для рослин, настільні лампи і т.ін.).



Головне правило при виборі корпоративного подарунка — робити це із душею та задоволенням, піклуючись як про імідж компанії, так і задоволення клієнтів і партнерів від отриманого презента.

Звертайтеся

тел. (048) 778-67-17, (067) 937-38-43, (066) 924-71-32 

e-mail: evropa_od@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар